ONLINE BOOKING
Dr Xristos Papaioannou

Dr Xristos Papaioannou

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Γενικές Πληροφορίες

Ο Χρήστος Παπαιωάννου εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ουρολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, κατάγεται από τη Θάσο, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Στην ουρολογική ομάδα U4U είναι υπεύθυνος στο τμήμα Ανδρολογίας για τη στυτική δυσλειτουργία και το πυελικό άλγος. Είναι τέλος ο υπεύθυνος για τη θεραπεία με κρουστικά κύματα.

Εκπαίδευση και ακαδημαϊκές σπουδές

Ο ουρολόγος Χρήστος Παπαϊωάννου έχει σημαντική παρουσία και συμμετοχή σε συνέδρια, συμπόσια, εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι υπεύθυνος για τη συγγραφή και παρουσίαση πολλών προφορικών εργασιών και ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει εξειδικευθεί στο τμήμα Λιθοτριψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Έχει συμβάλλει ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φοιτητών.

Επαγγελματική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης πραγματοποίησε συνεδρίες εξωσωματικής λιθοτριψίας και χειρουργεία λιθίασης νεφρών και ουρητήρα.

Παρακολούθησε ασθενείς με ανδρολογικά προβλήματα στο ιατρείο Ανδρολογίας. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2015 όπου παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ουρολογίας στη διάγνωση και τη θεραπεία. Συνεργάζεται ως Επιμελητής Β’ με την Ουρολογική Ομάδα U4U από το Σεπτέμβριο 2019.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας Ε.Ο.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας ΕAU.